kismetse olur 29 ocak dokunulmazlik alan gelin ve damat adayi kimler


'Kısmetse Olur' programında 29 ocak sms birincileri belirlendi.İzleyici tarafından sms oyları atılan gelin ve damat adayları kimler?
işte Yarışmaya ait detaylar

KanalD nin Sevilen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur'da 17. haftanın final öncesinde haftanın sms birincileri neticelendi.Seyirci tarafından sms oyları ile belirlenen Sms birincleri Kim Oldu? dokunulmazlık alan gelin ve damat adayı kim? 29 ocak 2016 tarihinde Kısmetse Olur programının yeni bölümünde bu sorunun yanıtı cevap bulacak.Fakat sizler için ilk kez 1 gün önceden sizlere sms birincilerini açıklıyoruz.İşte bu hafta sms oyları ile dokunulmazlık alan gelin ve damat adayları..

Hatırlarsanız hafta başında Murat Mehtap için mükemmel bir sürpriz hazırlayıp sarışın güzel Mehtap'ın gönlünü almıştı çift barıştı ve mutlu günleri başladı.Yeniden bir araya gelerek çiftin sms oylarıda bir hayli arttı.

Geçtiğimiz hafta Kısmetse Olur evinden Gürkan elenmiş ve yeni damat adayı Selçuk kısmetse olur evine giriş yapmıştı. Geçen hafta kısmetse olur evinde ayrılıklar yaşanmış, Murat ve Mehtap ayrılmış, Erdem ve Melis aşkı bitmişti. Murat ile Mehtap aşkı yeniden kaldığı yerden devam ediyor. Hafta başında Murat Mehtap'a sürpriz yapmış ve Mehtap'ın gönlünü kazanmıştı. bu yeniden bir araya gelme SMS oylamasına da yansıdı ve Mehtap & Murat çifti sms oyları ile dokunulmazlık aldılar.

Diğer yandan ise Kısmetse olur düğün evinde Nur'un talipleri arttı Semih, Erdem, Selçuk Nur'a talip oldular.Nur ise karar vermekte güçlük çekiyor.Erdem Nur'a mektup göndererek hislerini açıklıyor.Fakat Nur önümüzdeki günlerde Semih ile yakınlaşacak ve bir birlerini tanımaya çalışacaklar.

Kısmetse Olur evinde MEHTAP ve MURAT aşkı devam ederken, Melis ile Erdem arasındaki ipler iyice gerildi. Geçtiğimiz günlerde Erdem'in annesi ve teyzesi kısmetse olur evinde gelmiş ve Melis ile tartışma yaşamışlardı. Melis yeni damat adayı SEMİH ile bir yakınlaşma olmamıştı. Özellikle kısmetse olur evinde Nur'un popülaritesi nedeni ile Nur ile Melis arasında sürekli bir çekişme yaşanıyor.

Emre Nur'u istemedi, Gözde ile de yapamadı... Emre Nur ile tanıma safhasında geri adım atmış, Ayça'nın gelmesi ile de yeni gelin adayı Gözde'yi kırmızı odaya çağırmıştı. Gözde ile Emre arasında da bir yakınlaşma olmayacak gibi duruyor, Emre Ayça aşkı yeniden olacak mı hep birlikte yaşayıp göreceğiz.

Nur ile Semih arasında yakınlaşmalar başladı, Nur ile Semih ilerleyen günlerde bir birlerini tanımak için bir birliktelik yaşayacak. Bakalım bu birliktelik ileriye dönük mü olacak heyecan içinde bekliyoruz.

Kısmetse Olur haftanın finalinde SMS birincileri Mehtap ve Murat olurken Mehtap Murat'tan daha fazla sms oyu alarak haftanın birincisi oldu ve 10 Bin TL ödülü kazandı. Mehtap'ın sms birincisi olması nedeni ile 30 ocak kısmetse olurda elenen damat adayı olacak.

Kısmetse Olur 30 Ocak 2016 gecesi haftanın finali bölümü ile ekranlarda olacak.Hem elenen yarışmacı belli olacak hemde yeni damat ve gelin adayı Kısmetse Olur evine gelecek.

Daha önce sms oyları ile dokunulmazlık alan gelin ve damat adayları ise şu şekildedir;
1.Hafta Ceyda ve Emre SMS ile dokunulmaz
2.Hafta Cansel ve Serhan SMS ile dokunulmaz
3.Hafta Ceyda ve Emre SMS ile dokunulmaz
4.Hafta Ayça ve Serhan SMS ile dokunulmaz
5.Hafta Ceyda ve Emre SMS ile dokunulmaz
6.Hafta Ayça ve Erdem SMS ile dokunulmaz
7.Hafta Ayça ve Emre SMS ile dokunulmaz
8.Hafta Cansel ve Tankut SMS ile dokunulmaz
9.Hafta Ayça ve Erdem SMS ile dokunulmaz
10.Hafta Cansel ve Eser SMS ile dokunulmaz
11.Hafta Cansel ve Emre SMS ile dokunulmaz
12.Hafta Melis ve Eser SMS ile dokunulmaz
13.Hafta Cansel ve Emre SMS ile dokunulmaz
14.Hafta Cansel ve Eser SMS ile dokunulmaz
15.Hafta Cansel ve Eser SMS ile dokunulmaz
16.Hafta Ayça ve Eser SMS ile dokunulmaz
17.Hafta Mehtap ve Murat SMS ile dokunulmaz

KISMETSE OLUR GELİN ADAYLARI
Kısmetse Olur Melis
Kısmetse Olur Mehtap
Kısmetse Olur Burçak
Kısmetse Olur Cansel
Kısmetse Olur Ceyda
Kısmetse Olur Daniela
Kısmetse Olur Nur
Kısmetse Olur Ayça

KISMETSE OLUR DAMAT ADAYLARI
Kısmetse Olur Emre
Kısmetse Olur Erdem
Kısmetse Olur Tankut
Kısmetse Olur Murat
Kısmetse Olur Eser
Kısmetse Olur Adnan
Kısmetse Olur Semih
Kısmetse Olur Selçuk

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder